Mijn naam is Lindsay Leenknegt, ik woon samen met mijn man Koen, onze hond Galeshka en onze 4 poezen, Daiquiri, Spookie,  Lola en Gucci te Staden.

Hondenuitlaatservice  De trouwe vageHond is ontstaan uit mijn hobby én vooral héél veel liefde voor dieren. Reeds van kindsaf ben ik opgegroeid met honden,  poezen en boederijdieren,  altijd maakten zij deel uit van ons gezin. De liefde voor dieren werd er kortom met de paplepel ingegeven.

Dieren zijn echt mijn passie. In mijn vrije tijd maak ik het liefste wandelingen met onze hond waarbij ik haar dan ook volop laat rennen en snuffelen, voor mij dé perfecte hobby en voor Galeshka de ideale uitlaatklep. Om die reden heb ik dan ook beslist om een hondenuitlaatservice op te starten.

Doel hiervan is ten eerste om de hond(en) een leuke en gezonde tijd te bezorgen en ten tweede de baasjes te ontlasten van de dagelijkse wandeling.

Ik kijk er alvast naar uit om met jullie hond(en) kennis te maken !

 

UPDATE : omwille van mijn steeds drukker wordende agenda werd mijn hondenuitlaatservice en huisdierenoppas stopgezet.

         

Mijn naam is Galeshka, ik ben een pittige Roemeense dame,  geboren in mei 2017 en sedert september datzelfde jaar,  ben ik een Stadenaar geworden ;-)  . Ik kijk er enorm naar uit om nieuwe vriendjes te maken waarmee ik samen kan wandelen en spelen. Tot snel !