Regio Staden - houthulst - hooglede - kortemark - roeselare - Langemark

Wanneer Uw hond een ganse dag alleen thuis zit kan Uw trouwe vriend zich eenzaam beginnen voelen en zich vervelen. Jammer genoeg komt dit steeds meer voor aangezien de meeste mensen full-time werken en dit ook nog combineren met een druk sociaal leven waardoor er helaas geen tijd meer over is om de hond dagelijks uit te laten. Veelal resulteert zich dit in een hond die treurt, futloos is en ongewenst gedrag begint te vertonen. Denk maar aan : dingen kapot bijten, onnodig blaffen en/of grommen, in huis beginnen plassen, behoefte doen in huis, poten likken uit verveling, ….. Deze situatie kan leiden tot een onhandelbare hond ( na een lange werkdag komt het baasje thuis en vindt kapotte spullen terug = hond krijgt uitbrander, baasje komt thuis en hond heeft in huis geplast = hond krijgt uitbrander, baasje komt thuis en buren klagen dat hond ganse dag onnodig heeft zitten blaffen = hond krijgt uitbrander, … . )

Als reactie hierop ( steeds als baasje thuis komt krijgt hond uitbrander ) wordt de hond lusteloos en somber of misschien wel agressief, de hond keert zich tegen zijn baasje met als resultaat dat de hond veelal in het asiel terecht komt met de reden : “ onhandelbare hond “,  alhoewel de schuldige hierin eigenlijk het baasje is en niet de hond !!!

U zal na dit te lezen wel begrijpen dat het broodnodig is om Uw hond voldoende beweging te geven en om ook met Uw hond onder de mensen en andere honden en dieren te komen. Een hond is namelijk een erg sociaal dier en houdt enorm van het contact met soortgenootjes.

Daarom is mijn hondenuitlaatservice IDEAAL, er is het contact met andere honden, met andere mensen, de hond kan lekker bewegen en spelen, raakt al zijn/haar frustaties kwijt en zal bijgevolg gelukkig zijn. Terwijl U aan het werk bent, zal Uw hond naar lust kunnen ravotten, lopen en zich uitleven. Precies hetgeen een echte dierenvriend naar op zoek is.